Excursions a la Vall de Ribes 11 i 12 de juny de 2011

La sortida a la Vall de Ribes d'aquest cap de setmana de Pasqua Granada ha aplegat 12 excursionistes. De les tres excursions previstes se n'han fet dues i la del Camí dels Enginyers no s'ha pogut fer a causa de la pluja. Les dues excursions realitzades van plaure força als assistents tal i com podeu veure a les excel·lents fotografies del Josep i la Cesca i les que s'annexen més avall als àlbums.


EXCURSIÓ FONT DEL QUEROL-TORRENT D'ESTIULÀ-GAUSACS 11-6-11.

El Torrent d'Estiulà (també anomenat Torrent de la Cabana) prop de Campdevànol, presenta un conjunt de bonics gorgs en el seu curs. Visitar-los resultà molt espectacular degut al fet què ha plogut molt en aquella zona durant els darrers dies. Tots els rius baixaven amb força i els prats i boscos presentaven una verdor esclatant. En acabar l'excursió vam dirigir-nos cap a Ribes de Freser on ens allotjaríem.

Enllaç a l'àlbum de fotografies




Track i Dades gps
Hora de sortida: 10:55
Hora d'arribada: 15:47
Temps emprats: 4h 51min.
Distància recorreguda: 10,400 km

alçada màxima: 979m
alçada mínima: 760m





EXCURSIÓ RIBES DE FRESER-TAGA 12-6-11
.

El Taga és un cim modest de 2038m però que ofereix molt bones panoràmiques a tot al seu voltant. Tot i que vam sortir en un dia amb sol, a mesura que arribàvem al cim les boires anaven tapant la visibilitat i no vam poder assaborir del tot les vistes que s'hi poden contemplar. Malgrat aquest inconvenient, l'excursió fou força bonica enmig dels verds paisatges que ens envoltaven.

Enllaç a l'àlbum de fotografies



Track i Dades gps:

Hora de sortida: 8:35
Hora d'arribada: 17:40
temps emprat: 9h 5min.

distància recorreguda: 19,600km

alçada màxima: 2040m
alçada mínima: 908m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada