Mora-Miravet en kaiac. 13 de juliol de 2013

Un any més, i ja en van quinze, fem el tradicional descens d'un tram de l'Ebre català en kaiac. Enguany ens hem trobat 27 persones, 19 de les quals han baixat en kaiac des de l'embarcador de Mora la Nova i 8 amb llagut des d'Ascó. El punt d'arribada ha estat Miravet. El matí ha estat lleugerament ennuvolat la qual cosa hem agraït ja que no hem patit l'habitual calor d'un dia de juliol.

El Riu presentava un cabal acceptable tot i que ja no té res a veure amb el considerable cabal que ha anat baixant els darrers mesos després d'unes excepcionals pluges i nevades caigudes en la seva conca des del mes de gener. Això ha provocat una bona neteja de les algues que hi proliferaven i la navegació s'ha fet molt més agradable. A mig camí, no gaire lluny de Benissanet hem fet una breu parada per esmorzar en una platgeta envoltada pel característic bosc de ribera.

En arribar a Miravet hem tingut temps d'un breu bany a la piscina del poble i d'un bon dinar al seu restaurant.

Esperem poder anar repetint l'experiència en anys venidors però l'amenaça del Pla de Conca que acaba d'elaborar el Govern Espanyol fa témer que el poc cabal que baixarà pel riu en el seu darrer tram ho impedeixi.

Enllaç a l'àlbum de fotografies 



Enllaç a les dades GPS i track

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada