47è Dia del Camí de Muntanya Llaberia 16-10-11

Un any més hem participat en la Diada del Camí de Muntanya que cada any organitza una entitat excursionista de la IV Vegueria. Enguany els amics del Club Excursionista Reddis s'han encarregat d'organitzar la 47a. edició a Llaberia.

El nostre autocar va sortir amb 23 persones fins un quilòmetre i mig abans d'arribar a Llaberia (l'estretor i els revolts de la carretera van desaconsellar arribar fins el poble donada la longitud del vehicle). Un cop formalitzada la inscripció, vam sortir del poblet pel Camí de Capçanes baixant pel Barranc del Tortó fins la Fou. A la Fou vam esmorzar i tot seguit reprenem camí fins el Mas del Ramer, en molt bon estat de conservació ja que està habitat. A partir d'allí comença el tram arranjat amb motiu del 47è Dia del Camí de Muntanya. El camí va pujant, passant prop de la Cova del Ramer i a la vora de l'Avenc del Ratolí, enllaçant amb la carretera que porta a Llaberia just davant de la Creu que hi ha gairebé coberta pel bosc.

En arribar a Llaberia vam poder visitar l'exposició "Camins de Muntanya" i admirar per dins la bonica església romànica de Llaberia restaurada fa poc. Tot seguit s'inicià l'acte d'homenatge als primers senyalitzadors de camins GR de Catalunya que consistí en una sèrie de parlaments i el lliurament d'un record commemoratiu a cadascun d'ells. Alguns dels homenatjats són consocis de la Secció Excursionista i des d'aquí els donem la nostra enhorabona. L'acte molt agradable i senzill aplegà a un gran nombre d'excursionistes i es tancà amb un aperitiu per a tothom.

Enllaç a l'àlbum de fotografiesTrack i dades GPS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada