Mas de Forés-Camí del Glorieta-Les virtuts 5 d'octubre de 2013

L'excursió matinal del dissabte del mes d'octubre ha aplegat a 13 socis de la Secció en un dissabte lluminós i amb una temperatura força agradable, poques hores després que una pluja poc generosa fes una minsa regadeta.

Sortim resseguint el rec que du l'aigua del Glorieta fins el Molí de Tarrés. En poca estona agafem el camí del Glorieta, arranjat no fa gaire temps pel Gobierno de España. Arribem fins l'antiga fàbrica d'electricitat del Glorieta i anem a guaitar al Niu de l'Àguila. Tot seguit comencem la pujada que ens ha de dur fins l'antiga bassa que nodria la fàbrica d'electricitat, no gaire lluny de les Fonts del  Glorieta. Esmorzem a la vora del Riu i en acabar el creuem a gual i pugem suaument pel camí que ens ha de portar al Mas del Tinet. El Camí passa per una magnífica obaga i passa vora la Font del Mas de Tinet que si no s'escura aviat acabarà perdent-se. Al Mas de Tinet ens fem una foto de grup i ens dirigim cap a les ruïnes de l'Ermita de les Virtuts. L'Ermita va ser abandonada amb la desamortització de 1835 i a hores d'ara està molt malmesa. Antigament era el punt de reunió de l'antic terme del Samuntà.
 
Està emplaçada en una roca que domina la Vall del Glorieta. a partir d'aquí comencem la davallada que ens ha de retornar al fons de la vall tot passant per l'imponent Mas de Montravà.

Enllaç a l'àlbum de fotos


Dades GPS i track

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada