Caminada Solidària "Memorial Albert Via" 7-novembre-2015

Un any més hem organitzat una Caminada pels voltants de Reus en Memòria del qui fou President de la Secció Albert Via. La Caminada s'ha organitzat, tal i com ja va fer-se l'any passat conjuntament amb la Creu Roja de Reus, i ha tingut un caràcter solidari: la recaptació de la qual ha estat destinada a l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil.

El dia ha estat temperat i anticiclònic i la Caminada ha aplegat a més d'un centenar de persones, Hem sortit des del començament del Passeig de la Boca de la Mina fins arribar al Camí de la Bassa Nova, actualment abandonada. Tot seguit i a través del Passeig Nord hem enllaçat amb el Camí de les Ànimes pel qual hem pujat fins arribar al terme de Castellvell. Hem creuat pel centre del poble per pujar fins l'Ermita de Santa Anna la qual hem pogut visitar el seu interior. Ja de baixada hem agafat el Camí de Monterols fins enllaçar amb el Camí de Riudoms a Castellvell, al poc temps arribàvem a la Boca de la Mina i després hem baixat pel Passeig fins el punt d'inici de la Caminada.

S'hja lliurat als presents una bossa amb una guia de l'itinerari i una aigua i un snack gentilesa de Coca Cola i Borges respectivament. Des d'aquí el nostre agraïment a tots els participants a la Caminada i a les empreses col·laboradores.

Enllaç per descarregar la Guia de l'Itinerari


Enllaç a l'àlbum de fotografies


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada