Caminada i Plantada 150 Arbres a la Roureda. Homenatge a Albert Via

El diumenge d'un bonic dia 12 de desembre, una nombrosa concurrència de ciutadans de Reus en general i socis del Centre de Lectura en particular s'han congregat davant la seu de la nostra Entitat al Carrer Major per emprendre camí vers els terrenys de la Partida de la Roureda prop de l'antic Mas de Barrufet en el nou polígon urbanístic anomenat Tecnoparc.

La caminada ha baixat pel Carrers de la Font i el Batan, Plaça Villaroel, Avingudes de Sol i Ortega i Mas Abelló passant per davant del nou Hospital de Sant Joan a l'alçada de l'Avinguda de Bellisens. A partir d'allí ens endinsem als nous carrers que conformem l'urbanització del Tecnoparc, passem pel Carrer d'Holanda, el de Bèlgica i arribem a la nova zona que tanca el Tecnoparc per llevant just a la vora d'un petit barranc. Allí hi havien un total de 150 arbres entre alzines, pins i arçs que han estat plantat pels assistents en els clots que prèviament havien fet els responsables de jardineria de l'Ajuntament.

Tot seguit s'ha fet l'homenatge a la Memòria d'Albert Via, les seves filles han descobert una placa damunt una roca i han pres la paraula els president de la Secció Excursionista Jaume Gilabert-Padreny, la Regidora de l'Ajuntament Misericòrdia Dosaiguas i el President del Centre de Lectura Jordi Agràs. En el seus parlaments han glosat la figura de l'Albert i s'ha demanat a l'Ajuntament que la nova zona verda porti el seu nom. Alhora es vol que aquesta Caminada sigui la primera de les caminades populars que anualment la Secció organitzarà cada anys pels voltants de Sant Pere a l'entorn del terme de Reus i que serviran per recordar la figura del nostre consoci tràgicament desaparegut.

Podeu descarregar-vos les fotos de la I Caminada


I podeu descarregar-vos el track de la Caminada de 3,45 km i al voltant d'una hora de durada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada