Llicències Federació Catalana d'Entitats Excursionistes 2011

A partir del proper dia 13 de desembre començarem a tramitar les llicències federatives per l'any 2011. La llicència emesa per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya inclou una assegurança que l'usuari tria en funció de la seva activitat a la muntanya: des de l'excursionisme per la península ibèrica fins les expedicions polars o a l'Himalàia. La llicència també pot incloure si així es vol la pràctica del barranquisme, espeleologia, BTT o esquí. Podeu veure preus i cobertures i baixar-vos el quadre de prestacions clicant aquest link. També hi ha l'opció d'assegurança pels menors de 14 o 16 anys.

Per fer-vos la llicència de 2011 només cal que passeu per la Secretaria de Centre de Lectura a partir del dia 13 de desembre i allí us faran els tràmits i cobraran l'import. Recordem que la vigència de la Llicència és per tot l'any natural 2011. Per més aclariments excursionista@centrelectura.cat

Volem recordar la importància que té avui en dia sortir a la muntanya gaudint de la corresponent assegurança. La legislació més recent i alguns fets desgraciats que s'han esdevingut darrerament ens obligarà a partir de l'any vinent a demanar que totes les persones que participin en qualsevol de les nostres excursions acrediti estar coberta per una assegurança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada